x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer pe ambulanță, prins în timp ce fura motorină din rezervor

Șofer pe ambulanță, prins în timp ce fura motorină din rezervor

11 Noi 2016   •   12:43
Șofer pe ambulanță, prins în timp ce fura motorină din rezervor
Sursa foto: wikimedia

Un şofer în vârstă de 48 ani, care lucra de 20 de ani la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, a fost concediat vineri pentru furt, după ce imagini cu acesta, în timp ce scotea combustibil din ambulanţă, au fost postate pe o reţea de socializare. 

Potrivit directorului SJA Galaţi, Mihai Polinschi, imediat după ce imaginile au fost făcute publice, a verificat situaţia și a fost confirmat faptul că şoferul cu pricina scosese 30 de litri de motorină din ambulanţă, cu scopul de a-i vinde. 

Pus în fața faptului împlinit, șoferul şi-a recunoscut fapta, iar SJA Galaţi a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie, care a demarat o anchetă în acest caz. 

'Şoferului i s-a desfăcut contractul de muncă. Îmi pare rău că s-a ajuns la o astfel de situaţie, este o pată pe obrazul nostru. De la început le-am spus angajaţilor că li se vor desface contractele de muncă în două cazuri - pentru furt şi pentru consumarea băuturilor alcoolice la muncă', a spus Mihai Polinschi, precizând că şoferul s-a aflat la prima abatere de acest gen. 

Totodată, directorul SJA Galaţi a mulţumit public persoanei care a filmat şi a făcut publică scena, scrie Agerpres.

Citește și Foști directori Petromservice, trimişi în judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciul la bugetul de stat este de peste şase milioane de lei

Misterele din dosarul moşiei lui Băsescu

Legea cash-back, de neaplicat din ianuarie

×
Subiecte în articol: galaţi furt de motorina ambulanta