x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tentativă de omor în Timișoara: Persoană grav rănită într-un conflict violent

Tentativă de omor în Timișoara: Persoană grav rănită într-un conflict violent

de Redacția Jurnalul    |    19 Iun 2023   •   14:15
Tentativă de omor în Timișoara: Persoană grav rănită într-un conflict violent

Incident în Timișoara, unde o persoană a fost grav rănită. Într-o parcare de mașini, a avut loc un conflict spontan în cadrul căruia agresorul a înjunghiat victima de două ori. Rănile suferite au pus în pericol viața victimei.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, vineri seara, aflându-se într-o parcare de autoturisme din municipiul Timișoara, pe fondul unui conflict spontan, L.E.C. i-ar fi aplicat victimei două lovituri cu cuțitul la nivelul umărului stâng și hemitoracelui stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, presupunând intervenție chirurgicală de urgență.

Duminică, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tentativa de omor Timișoara