x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic feroviar doar pe un fir pe magistrala București-Constanța, după un accident mortal

Trafic feroviar doar pe un fir pe magistrala București-Constanța, după un accident mortal

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   09:44
Trafic feroviar doar pe un fir pe magistrala București-Constanța, după un accident mortal

O persoană a fost lovită mortal de trenul IR 1582 între stațiile Basarabi și Dorobanțu, astfel că traficul este restricționat luni dimineața pe un fir de circulație pe magistrala București - Constanța.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar pe magistrala București - Constanța se desfășoară la această oră doar pe firul I între stațiile Basarabi și Dorobanțu, firul II fiind închis temporar după ce o persoană a fost accidentată mortal de trenul IR 1582.

În jurul orei 08:36, mecanicul trenului IR 1582 a anunțat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Basarabi și Dorobanțu, pe firul II.

„Trenul IR 1582, care circulă în relația Constanța - București Nord, va staționa în zona accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate”, transmite Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

De asemenea, aceasta menționează faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului toate celelalte trenuri care circulă pe magistrala București - Constanța și retur vor avea graficul trasat între stațiile Basarabi și Dorobanțu doar pe firul I.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident trafic feroviar