x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE in Hunedoara. Si-a OMORAT sotia si apoi s-a sinucis

TRAGEDIE in Hunedoara. Si-a OMORAT sotia si apoi s-a sinucis

06 Oct 2016   •   16:50
TRAGEDIE in Hunedoara. Si-a OMORAT sotia si apoi s-a sinucis

O femeie de 43 de ani, din oraşul Petrila, a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuţit de către soţul ei, cel mai probabil pe fondul unui conflict în familie, după care bărbatul, de 47 de ani, s-a automutilat, decedând la spital din cauza rănilor pe care şi le-a creat. 

''Primele cercetări l-au indicat ca autor al infracţiunii de omor asupra victimei A.M. pe soţul acesteia, A.I., care a aplicat victimei mai multe lovituri cu cuţitul. Ulterior săvârşirii faptei, autorul A.I. s-a înjunghiat şi a decedat la Spitalul de Urgenţă Petroşani'', se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, remis joi AGERPRES

După anunţarea incidentului la poliţie, la domiciliul celor doi soţi s-au deplasat trei maşini de ambulanţă, în încercarea de a le salva acestora vieţile. Femeia a decedat în casă, iar bărbatul a fost transportat la spitalul din Petroşani cu multiple plăgi înjunghiate la gât, torace şi abdomen, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Călin Dumitrescu. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal. 

×
Subiecte în articol: crima