x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Maramureș ! O femeie s-a certat cu soțul ei și i-a dat foc

Tragedie în Maramureș ! O femeie s-a certat cu soțul ei și i-a dat foc

17 Sep 2019   •   14:05
Tragedie în Maramureș ! O femeie s-a certat cu soțul ei și i-a dat foc

În curtea unei case din comuna Ieud, o femeie de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei și i-a dat foc. Bărbatul are 47 de ani și a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmaţiei cu arsuri pe corp de gradul 2 și 3, iar soția a fost internată la Secţia Psihiatrie din același spital.

Poliția Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin apelul de urgență 112 de faptul că, în curtea unei case din comuna Ieud, o femeie de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei, după care i-a dat foc. Polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor. Investigațiile sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Surse medicale afirmă că bărbatul are arsuri, cu precădere de la brâu în sus, la nivelul capului, gâtului şi toracelui şi la ambele mâini. Acesta a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Prognosticul medicilor este însă unul rezervat şi se are în vedere transferul pacientului către o clinică de arşi din Bucureşti.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu arsuri