x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Teleorman. Doi adulți și trei copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR

Tragedie în Teleorman. Doi adulți și trei copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR

25 Iul 2022   •   08:31
Tragedie în Teleorman. Doi adulți și trei copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR
Sursa foto: IPJ Teleorman

Un accident rutier soldat cu cinci morți, din care trei copii, a avut loc luni, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, anunță IPJ Teleorman.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului au pierit conducătorul auto și pasagerii din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și trei copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„În data de 25 iulie, pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, a avut loc un accident rutier grav. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism, respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea. 

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Teleorman.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident