x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Bacău: O femeie şi fiica ei de 10 ani au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa

Tragedie la Bacău: O femeie şi fiica ei de 10 ani au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa

17 Apr 2019   •   13:38
Tragedie la Bacău: O femeie şi fiica ei de 10 ani au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa

O femeie de 35 ani şi fiica ei de 10 ani, din localitatea Caşin, au murit în urma unui incendiu care le-a cuprins casa în noaptea de marţi spre miercuri, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost anunţat la ora 02,30 iar pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că flăcările se manifestă generalizat la acoperişul casei şi la două dintre cele trei camere.

"A treia camera era inundată cu fum şi în interior erau temperaturi foarte mari. O femeie în vârstă de 35 ani şi o minoră de 10 ani au fost evacuate din această cameră şi predate echipajul SMURD care, din nefericire, a constatat decesul celor două", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Incendiul a fost stins după aproape două ore, iar la intervenţie au participat 16 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, incendiul a pornit cel mai probabil de la o lumânare sau o candelă, locuinţa fiind debranşată de la reţeaua de energie electrică. Au ars aproximativ 80 metri pătraţi din acoperiş şi bunurile din cele trei camere. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu bacau fermeie moarta fetita