x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tren avariat după ce a lovit remorca unui camion. Pasagerii - preluați de altă garnitură

Tren avariat după ce a lovit remorca unui camion. Pasagerii - preluați de altă garnitură

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   15:00
Tren avariat după ce a lovit remorca unui camion. Pasagerii - preluați de altă garnitură
Sursa foto: Victor Stroe

Un tren care circula între Craiova și Pitești a fost retras din circulație după ce a lovit remorca unui camion la ieșirea din stația Bălteni Olt. Mecanicul trenului a fost rănit, dar cei circa 50 de pasageri aflați în tren au fost preluați de o altă garnitură.

Accidentul feroviar a avut loc după ce șoferul unui camion nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, situată la ieșirea din stația CF Bălteni Olt.

Trenul a lovit una dintre remorcile camionului.

„Din primele informații transmise de personalul feroviar ajuns la fața locului, mecanicul automotorului a fost rănit în urma impactului dintre automotor și remorcă, iar garnitura a fost avariată, aceasta urmând a fi retrasă în stația Bălteni Olt, după finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate. Trenul R 9266 (Craiova - Pitești) va fi retras din circulație, iar călătorii vor fi preluați de următorul tren care circulă pe același traseu”, transmit reprezentanții CFR.

Intervalul Bălteni - Potcoava (linie simplă) va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate și retragerea automotorului avariat din linie curentă.

Mecanicul de locomotivă acuză dureri de spate. Șoferul camionului nu a necesitat îngrijiri medicale, potrivit ISU Olt.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tren remorca pasager