x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tupeul unei mame care a jignit un salvamar după ce i-a salvat copiii : "Se scaldă cum vor! Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta"

Tupeul unei mame care a jignit un salvamar după ce i-a salvat copiii : "Se scaldă cum vor! Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta"

de Redacția Jurnalul    |    29 Aug 2023   •   13:15
Tupeul unei mame care a jignit un salvamar după ce i-a salvat copiii : "Se scaldă cum vor! Înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta"

O turistă de pe litoral i-a certat pe salvamarii din Eforie pentru că aceștia ar fi țipat la copiii ei să iasă din apă întrucât era arborat steag roșu.

Aceasta și-a lăsat cei doi copii în mare deși nu avea voie, așa că salvamarii le-a spus să iasă din apă. Apoi, tot mama, aflată la 200 de metri distanță, pe plajă, s-a luat de aceștia pe motiv că se răstesc la minori. 

Însă un salvamar a înregistrat incidentul.

"Vreau să știu cum îți permiți tu să urli la copii", a început mama scandalul. "Le-am spus că nu au ce să caute nesupravegheați în apă fără un adult", a explicat salvamarul. "Unde scrie? În ce lege?" a replicat femeia.

Potrivit înregistrării, salvamarul i-a spus de nenumărate ori că este un pericol pentru copii să stea în apă atunci când steagul roșu este arborat dar femeia a continuat să facă scandal.

"Copiii mei se scaldă cum vor! Copiii mei înoată mai bine decât ai înotat tu vreodată în viața ta. Copiii mei sunt înotători de performanță. Îi las pe răspunderea mea și știu ce fac. Da?", a răspuns mama.

Salvamari certați de o mamă în Eforie

×
Subiecte în articol: litoral salvamar mama copil eforie