x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tutun, haine și parfumuri de 14 milioane de lei, confiscate de vameșii de la Zimnicea

Tutun, haine și parfumuri de 14 milioane de lei, confiscate de vameșii de la Zimnicea

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2023   •   15:30
Tutun, haine și parfumuri de 14 milioane de lei, confiscate de vameșii de la Zimnicea

 Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Zimnicea au descoperit, împreună cu polițiștii de frontieră, ascunse într-un TIR produse de tutun, haine și parfumuri în valoare de 14 milioane de lei, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

Potrivit unui comunicat al Autorității Vamale Române, produsele erau ascunse prin metoda capac în semiremorca unui ansamblu rutier.

Au fost descoperite astfel o cantitate considerabilă de țigarete, pastă de tutun aromatizată (tip narghilea) și diferite produse susceptibile de a fi contrafăcute, care nu erau menționate în documentele de însoțire a mărfii.

Lucrătorul vamal a sigilat ansamblul rutier, acesta fiind escortat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Teleorman unde polițiștii de frontieră au inventariat bunurile.

Cu această ocazie s-a descoperit cantitatea totală de 127.460 pachete cu țigarete de diferite mărci, 3.654 kilograme pastă de tutun aromatizată (tip narghilea), precum şi 585 articole vestimentare, 32.520 parfumuri și 31 ceasuri, care purtau însemnele unor mărci, fiind susceptibile de contrafacere.

Produsele menționate, estimate la o valoare de aproximativ 14.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost confiscate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: parfumuri confiscate