x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat este căutat în râul Jiu

Un bărbat este căutat în râul Jiu

10 Mar 2017   •   12:14
Un bărbat este căutat în râul Jiu

Un bărbat în vârstă de 42 de ani este căutat vineri în râul Jiu de echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi scafandri şi salvatori acvatici de la Serviciul de Salvamont Gorj, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Mihai Avramescu. 

Potrivit sursei citate, bărbatul, care participa la o petrecere de la un restaurant din zona insuliţei de pe Jiu, s-a aruncat în apă joi seara, în jurul orei 22,30. 

"Am fost solicitaţi joi seara pentru a interveni în municipiul Târgu-Jiu, zona insuliţei din Parcul Central, ca urmare a faptului că o persoană a fost văzută aruncându se în apele râului Jiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu barcă pneumatică şi au început căutările. Având în vedere faptul că acestea se desfăşurau pe timp de noapte, au fost stopate, fiind reluate în această dimineaţă (vineri dimineaţă n.r.), când un alt echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, cu o barcă pneumatică, împreună cu angajaţi ai Serviciului Salvamont şi Salvaspeo Gorj au reluat căutările în zona respectivă", a precizat Mihai Avramescu. 

De la Serviciul Salvamont şi Salvaspeo Gorj au intervenit la faţa locului doi scafandri şi doi salvatori acvatici, care acţionează cu un sonar performant, a menţionat directorul instituţiei, Sabin Cornoiu, citat de Agerpres.

Căutările vor continua până la găsirea persoanei posibil înecate, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

×
Subiecte în articol: raul jiu scafandri cautare