x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil, pasager într-o maşină condusă de un şofer băut şi fără permis a fost rănit, în Galaţi

Un copil, pasager într-o maşină condusă de un şofer băut şi fără permis a fost rănit, în Galaţi

26 Feb 2019   •   16:10
Un copil, pasager într-o maşină condusă de un şofer băut şi fără permis a fost rănit, în Galaţi

Un copil de zece ani din localitatea Slobozia Conachi a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Galaţi, după ce maşina în care se afla, condusă de un bărbat băut şi fără permis, s-a izbit de zidul unei clădiri, se arată într-un comunicat transmis marţi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi.

Potrivit sursei citate, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan, aflat pe DJ 255C, a observat un autoturism care circula dinspre comuna Mihail Kogălniceanu către comuna Smârdan, având o traiectorie sinuoasă. Poliţiştii au efectuat semnale de oprire, folosind mijloacele acustice şi luminoase, dar autoturismul în cauză a pătruns pe contrasens, ocolind autospeciala poliţiei şi continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au urmărit autoturismul aproximativ un kilometru, până în centrul comunei Smârdan, moment în care, şoferul acestuia a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile, lovind frontal zidul unei clădiri. La locul accidentului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 34 ani, din comuna Slobozia Conachi, în maşină aflându-se şi un minor de zece ani. Întrucât copilul acuza dureri, un echipaj al ambulanţei l-a transportat la spital, unde a rămas internat pentru investigaţii medicale.

Bărbatul aflat la volan emana halenă alcoolică, motiv pentru care poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, acesta refuzând. În continuare a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat şi că persoana în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest context, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. AGERPRES

×
Subiecte în articol: copil ranit galaţi