x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Un hotel din Mamaia, care aparţine lui George Bosânceanu, a luat foc

VIDEO - Un hotel din Mamaia, care aparţine lui George Bosânceanu, a luat foc

26 Noi 2015   •   12:05
VIDEO - Un hotel din Mamaia, care aparţine lui George Bosânceanu, a luat foc

Zeci de pompieri, cu 12 autospeciale, intervin pentru stingerea unui incendiu iscat, joi, la hotelul Histria din staţiunea Mamaia, focul cuprinzând acoperişul unităţii turistice, fără a se înregistra victime.

În momentul izbucnirii incendiului, în hotel se aflau trei angajaţi.

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au declarat, pentru AGERPRES, că flăcările iscate la acoperiş au afectat şi camerele aflate la ultimul etaj al hotelului care are trei niveluri.

Pentru a elimina focarele de incendiu, lucrătorii ISU decopertează acoperişul, acesta având o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, a menţionat că nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului, urmând să se facă "cercetări complexe" în acest sens.

Hotelul Histria din staţiunea Mamaia aparţine controversatului om de afaceri George Bosânceanu, cercetat în mai multe dosare penale pentru comiterea de diverse infracţiuni. În ultimii ani, afaceristul a fost acuzat de alimentare ilegală cu energie a hotelului, precum şi de construirea unităţii turistice fără a deţine autorizaţiile necesare.


Incendiu la hotelul lui George Bosanceanu

×