x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un nou accident de MICROBUZ. Șase persoane rănite, din care patru elevi

Un nou accident de MICROBUZ. Șase persoane rănite, din care patru elevi

04 Dec 2016   •   19:41
Un nou accident de MICROBUZ. Șase persoane rănite, din care patru elevi

UPDATE Cei patru elevi de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău răniţi duminică seara în accidentul de microbuz de pe DN 10 au fost externaţi după câteva ore de la producerea evenimentului, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe Buzău, medical Adrian Zoican.

Potrivit sursei citate, elevii au avut contuzii la mâini, picioare şi cap, la fel şi cei doi şoferi.

Un microbuz în care se aflau elevi de clasa a X-a de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău, care se întorceau dintr-o excursie de la Braşov, a fost lovit de un autoturism care a intrat pe contrasens, pe DN 10 pe raza localităţii Pătârlagele.

În urma impactului au rezultat şase victime, cei doi şoferi şi patru elevi.

Atât elevii, cât şi cei doi şoferi au fost transportaţi la spital, fiind în stare stabilă după ce au suferit contuzii uşoare.

Stire initiala Un microbuz în care se aflau elevi de clasa a X-a de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Buzău, care se întorceau dintr-o excursie de la Braşov, a fost lovit de un autoturism care a intrat pe contrasens ,pe DN 10 pe raza localităţii Pătârlagele, a declarat, pentru AGERPRES, reprezentantul biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Mihai Drăghiciu.

Potrivit sursei citate, în urma impactului au rezultat şase victime, cei doi şoferi şi patru elevi.

Şeful UPU Buzău, Adrian Zăican, a precizat, pentru AGERPRES, că atât elevii, cât şi cei doi şoferi au fost transportaţi la spital, fiind în stare stabilă după ce au suferit contuzii uşoare.

"Şoferul autoturismului are 32 de ani şi este din Vintilă Vodă, a fost testat cu aparatul Drager, acesta indicând o alcoolemie de 0,59 la mie în aerul expirat. În cauză s-a deschis dosar penal", a mai afirmat Mihai Drăghiciu. AGERPRES Șase

×
Subiecte în articol: accident