x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Un bărbat a murit după ce a căzut cu skijet-ul în Dunăre. Cercetări pentru ucidere din culpă

UPDATE Un bărbat a murit după ce a căzut cu skijet-ul în Dunăre. Cercetări pentru ucidere din culpă

11 Iul 2020   •   12:31
UPDATE Un bărbat a murit după ce a căzut cu skijet-ul în Dunăre. Cercetări pentru ucidere din culpă

Poliţiştii din Giurgiu efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, după ce un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, a decedat după ce a căzut cu skijet-ul pe Canalul Plantelor şi s-ar fi lovit de un corp dur.

"În noaptea de vineri spre sâmbătă, la orele 00:45, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că în zona plaja veche, pe canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, s-a produs o coliziune între un skijet şi un corp dur, în urma căruia au rezultat probabil două victime. La faţa locului s-au deplasat forţele de intervenţie care au constatat că pe luciul de apă, la o distanţă de aproximativ 30 de metri de mal, o persoană de sex feminin aflată în apropierea unui skijet, solicita ajutor. În urma intervenţiei, au fost aduse la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu", se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost găsit după două ore de căutări, la 200 de metri de skijet-ul cu care a căzut în apele Dunării.
 

ȘTIRE INIȚIALĂ Un bărbat de 35 de ani a murit înecat, noaptea trecută, după ce s-a dat cu skijet-ul pe Canalul Plantelor din Giurgiu. O femeie de 30 de ani, căzută și ea în apă, a fost salvată de pompieri.

La fața locului s-au deplasat zece subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o barcă cu motor, o ambulanță SMURD, precum și echipaje SAJ. Pentru căutarea celor doi, a fost nevoie de intervenția scafandrilor.

O femeie de 30 de ani a fost salvată și adusă la mal, conștientă.

„Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost găsit la aproximativ 200 de metri de skijet-ul cu care se aventurau, inconștient, cu capul în apă. Imediat s-au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat”, a transmis ISU Giurgiu.

Intervenția ISU a durat circa două ore.

Mediafax

×
Subiecte în articol: accident dunăre skijet inec