x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Accident CUMPLIT în Capitală. Două fetițe au fost lovite de o mașină a poliției. Una dintre victime a murit

VIDEO Accident CUMPLIT în Capitală. Două fetițe au fost lovite de o mașină a poliției. Una dintre victime a murit

13 Ian 2022   •   16:33
VIDEO Accident CUMPLIT în Capitală. Două fetițe au fost lovite de o mașină a poliției. Una dintre victime a murit
Sursa foto: Captura Antena 3

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice, transmite Poliția Capitalei. 

"În cadrul anchetei se va stabili în ce direcţie se deplasa, dacă se foloseau sau nu se foloseau semnale luminoase, acustice, care era misiunea în care era angrenat poliţistul. Urmează să se stabilească cine a chemat ambulanţa, cert este că aceasta a venit foarte repede", a spus Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

În maşină se afla doar poliţistul de la volan în momentul producerii accidentului.
"Sunt date de anchetă, vor fi audiaţi martori. Persoanele care au cunoştinţă, fie că au văzut, că au auzit, că au mijloace prin care au filmat, toate vor fi analizate în cadrul dosarului", a explicat aceasta.

ȘTIRE INIȚIALĂ Pe Bulevardul Laminorului din Capitală a avut loc un accident grav, astăzi, în jurul orei 13.40. 

Incidentul ar fi fost provocat de o autospecială de la Secția 5 de Poliție. În accident mai sunt implicat alte două persoane.

Din primele informații reiese că victimele sunt copii. O fetiță de 13 ani a murit. Cel de-al doilea copil este tot o fetiță și se află în stare gravă. 

Copiii erau angajați în traversarea străzii. Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune.

Agentul aflat la volan lucrează în poliție din 2017.

Martor: "Am văzut, le-a lovit în plin”

Un tânăr, martor la cumplitul accident, a povestit în direct la Antena 3, cum s-a produs accidentul.

"Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă", a declarat tânărul care a fost martor la accident.

Poliţia Capitalei au emis o informare, după accident.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

 

×
Subiecte în articol: accident copii laminorului