x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Carmen Iohannis a dansat pe melodiile lui Smiley şi ale trupei Voltaj la Media Music Awards

VIDEO - Carmen Iohannis a dansat pe melodiile lui Smiley şi ale trupei Voltaj la Media Music Awards

16 Sep 2016   •   08:55
VIDEO - Carmen Iohannis a dansat pe melodiile lui Smiley şi ale trupei Voltaj la Media Music Awards
Sursa foto: Foto: oradesibiu.ro

Soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, a dansat şi a fredonat joi seara în timpul melodiilor lui Smiley şi ale trupei Voltaj, la gala premiilor muzicale româneşti Media Music Awards. 

Carmen Iohannis a preferat două melodii, şi anume "Acasă" a lui Smiley şi "Ca la 20 de ani" interpretată de Voltaj. 

Întrebată de corespondentul AGERPRES cum i s-a părut Media Music Awards, ea a spus "foarte frumos". 

Soţia şefului statului s-a distrat împreună cu prietenele sale timp de câteva ore, la o tribună aflată la distanţă destul de mare de scenă. Carmen Iohannis a dansat, fredonat şi-a făcut şi fotografii în timpul recitalurilor unora din cei 31 de artişti prezenţi la Media Music Awards, evenimentul muzical numărul doi în România în 2016 după "Untold" de la Cluj, potrivit organizatorilor. În vecinătatea grupului acesteia, a fost spectator la show-ul muzical Ghiţă Ciobanul, personajul din reclamele unei companii de telefonie mobilă, însoţit de alte două persoane. 

Soţia preşedintelui a plecat de la Media Music Awards aproape de miezul nopţii, înainte de ultima piesă din show, a celor de la Carla's Dreams. 

×
Subiecte în articol: carmen iohannis