x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 1.200 de căței, adoptați în 2022 din centrele ASPA din Capitală

Peste 1.200 de căței, adoptați în 2022 din centrele ASPA din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2022   •   15:00
Peste 1.200 de căței, adoptați în 2022 din centrele ASPA din Capitală

Peste 1.200 de căței din centrele ASPA din Capitală au fost adoptați în cadrul celor 30 de târguri organizate în acest sens în 2022.

„Anul acesta, am reușit să dăm în adopție peste 1.200 de căței din centrele ASPA Pallady, ASPA Bragadiru și ASPA Mihailesti. Cu toții au ajuns în mijlocul unor familii iubitoare și responsabile, cărora le mulțumesc pentru gestul lor”, a anunțat miercuri primarul general Nicușor Dan.

Conform acestuia, au fost organizate în acest sens 30 de târguri în diferite locații din București și Ilfov, cum ar fi Arena Națională, unde a avut loc cel mai mare târg din istoria ASPA, Centrul de Cultură „Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” din Mogoșoaia, Grădina de Vară din Herăstrău și Circul Metropolitan Bucuresti, care a găzduit un târg online pentru cățeii seniori.

Primarul susține că poveștile cățeilor au fost promovate de persoane publice care au vizitat târgurile, precum Maia Morgenstern, Dan Teodorescu, Corina Băcanu, Mihai Morar, Melania Medeleanu, Drăcea, Marian Rîlea, Iulia Albu.

Nicușor Dan anunță că în 2023 campaniile de adopții vor continua, astfel încât numărul cățeilor din adăposturi să fie cât mai mic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: catei adoptați