x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 2,5% din angajații Spitalului Județean din Sibiu, confirmați cu noul coronavirus

2,5% din angajații Spitalului Județean din Sibiu, confirmați cu noul coronavirus

02 Iul 2020   •   12:01
2,5% din angajații Spitalului Județean din Sibiu, confirmați cu noul coronavirus
Sursa foto: Hepta

Cele mai multe cadre medicale infectate cu noul coronavirus din Sibiu lucrează la Spitalul Clinic Județean de Urgență, respectiv 2,5% din totalul angajaților din cadrul unității spitalicești.

De la începutul pandemiei și până în prezent, în Sibiu au fost confirmate cu noul coronavirus 90 de persoane din sistemul de sănătate, majoritatea fiind vindecate și externate. Dintre cele 90 de cadre medicale, 68 sunt angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„De la începutul pandemiei, 68 de angajaţi ai SCJU Sibiu au fost infectaţi cu noul coronavirus. Aceştia au provenit din secţiile: Gastroenterologie, ATI, UPU, Medicală I, Medicală II, Boli Infecţioase, Chirurgie Plastică, Diabet, Ginecologie, Nefrologie, Urologie, ORL, Dermatologie, Neurologie, Chirurgie, Anatomie Patologică, SPIAAM şi personal auxiliar. (...) În perioada pandemiei au lucrat toţi angajaţii SCJU Sibiu, în funcţie de programul de lucru şi ture, respectiv gărzi pentru personalul medical. Procentul de angajaţi infectaţi cu coronavirus este de aproximativ 2,5%", a declarat directorul Spitalului Județean Sibiu, medicul Liliana Coldea, pentru Agerpres.

×
Subiecte în articol: coronavirus sibiu cadre medicale