x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 30 octombrie - 30 decembrie. Două luni de la TRAGEDIA din Colectiv

30 octombrie - 30 decembrie. Două luni de la TRAGEDIA din Colectiv

30 Dec 2015   •   22:10
30 octombrie - 30 decembrie. Două luni de la TRAGEDIA din Colectiv

Astăzi, 30 decembrie 2015, se împlinesc două luni de la tragedia din clubul Colectiv, care a marcat anul 2015 şi a provocat schimbări majore în viaţa politică şi socială a României, după ce 63 de oameni au murit.

Acum, după două luni de la tragedia din Colectiv, bucureştenii au fost chemaţi, pe Facebook, să meargă cu o lumânare şi cu o floare albă, miercuri seară, la fosta fabrică Pionierul, pentru a-i comemora pe cei 63 de oameni care şi-au pierdut viaţa în incendiu.

Pe pagina de Facebook "Împreună rezistăm", bucureştenii au fost chemaţi miercuri seară, de la ora 19.00, în faţa clubului Colectiv.

"Aşa cum am promis, în fiecare lună, pe data de 30, ne adunam în faţa clubului Colectiv, pentru a-i comemora pe cei 63 de oameni frumoşi care s-au grăbit să plece de lângă noi. Poate într-o lume mai buna, cine ştie... Pe 30 decembrie, ne întâlnim la ora 7 seara. Aduceţi cu voi cate o floare (de preferinţă albă) şi câte o lumânare", se arată în mesaj.

Astfel, în aceasta seară, zeci de oameni, rude şi prieteni ale victimelor, au venit în faţa clublui Colectiv să aducă un omagiu celor care au murit în tragedia de acum două luni. S-au îmbrăţişat şi au plâns...

Din 30 octombrie și până acum, 63 de tineri au plecat dintre noi în urma incendiulului care a avut loc în timpul concertului trupei ''Goodbye To Gravity." A fost cea mai mare tragedie a României din ultimii 25 de ani.

Mai multe detalii, pe antena3.ro
































×
Subiecte în articol: tragedie club colectiv