x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 800 de kg de peşte şi mai multe kilograme de icre de ştiucă, confiscate de poliţişti în zona Delta Dunării

800 de kg de peşte şi mai multe kilograme de icre de ştiucă, confiscate de poliţişti în zona Delta Dunării

de Agerpres    |    18 Ian 2014   •   22:47
800 de kg de peşte şi mai multe kilograme de icre de ştiucă, confiscate de poliţişti în zona Delta Dunării

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Delta Dunării au confiscat 800 de kg de peşte, mai multe kilograme de icre de ştiucă, 20 de setci monofilament şi 3 autoturisme, ca urmare a unei acţiuni desfăşurate în zona Deltei Dunării.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în perioada 7 - 16 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Delta Dunării au intensificat acţiunile în zona de competenţă a Administraţiei Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării" (Complexul lagunar Razelm - Sinoe - braţul Chilia şi zona localităţilor Jurilovca, Cataloi, Sarichioi şi municipiul Tulcea), pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.

"Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 3 infracţiuni prevăzute de OUG 23/ 2008 privind pescuitul şi acvacultura, modificată şi aprobată prin Legea nr. 317/ 2009, în care sunt cercetate 7 persoane. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 800 de kg de peşte proaspăt, 20 de setci monofilament, 3 kg de icre de ştiucă şi 3 autoturisme.Valoarea aproximativă a bunurilor ridicate în vederea confiscării este de 46.500 de lei", se precizează în comunicatul citat. 

×