x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost răpită nepoata unui fost candidat la Preşedinţia României!

A fost răpită nepoata unui fost candidat la Preşedinţia României!

de Gabriela Mladin    |    01 Apr 2014   •   18:50
A fost răpită nepoata unui fost candidat la Preşedinţia României!

E scandal mare în Meteor! Nepoata liderului rromilor din Târgu-Jiu, Ninel Potârcă a fost răpită. Efective importante de poliţişti au căutat-o peste tot în judeţ. În final, anchetatorii au găsit-o pe minora de 13 ani împreună cu un tânăr, cel care o şi luase de acasă. Cei doi se ascundeau de părinţi şi au încercat să fugă. Spun că se iubesc şi nu vor să se căsătorească cu cei pe care părinţii i-au ales drept logodnici. Povestea lor de dragoste a generat un adevărat scandal în cartierul Meteor din Târgu-Jiu. Se va lăsa cu judecată ţigănească şi despăgubiri de la cei care nu au respectat înţelegerile.

Povestea de dragoste a celor doi a pus pe jar întreg Meteorul. Nepoata lui Ninel Potârcă, fost candidat la Preşedinţie în 2008, a fost furată de acasă de un tânăr de 18 ani, tot din cartier. “Luni am fost plecat la Timişoara că am obţinut aprobare de la judecător pentru a ieşi din arestul de la domiciliu să-mi văd de sănătate. Eu am plecat la ora 9 dimineaţa şi ea a plecat la şcoală. Am dat-o la nr. 8, la cea mai bună şcoală din Târgu-Jiu. Nu s-a mai întors, iar când am venit noi de la Timişoara n-am mai găsit-o. Tatăl ei a anunţat poliţia şi de atunci au căutat-o toţi poliţişti, noi cei din familie, am mers pe la toate hotelurile s-o căutăm. Am primit un mesaj de la băiatul ăsta care a luat-o şi ne-a anunţat să n-o mai căutăm că ei se iubesc. Fata noastră e minoră şi noi ne pregăteam s-o logodim mai târziu cu altcineva, după ce îşi termina şcoala. Doream s-o dăm la facultate în străinătate”, a povestit Ninel Potârcă.

Frăguţa, Raluca şi răpitorul îndrăgostit
De aici, o întreagă telenovelă, care, însă, se va lăsa cu mare scandal. Tânărul care a răpit-o pe minoră era logodit cu Frăguţa, o fată din cartier în vârstă de 19 ani. Părinţii celor doi stabiliseră de acum 10 ani ca răpitorul şi Frăguţa să se căsătorească. Programaseră nunta chiar pe 31 mai, iar părinţii logodnicei au strâns zestre, cum cere tradiţia. “Şi-au bătut joc de mine, m-au folosit ca pe o slugă în casă. Am locuit cu ei pentru că trebuia să ne căsătorim în mai. De câteva zile, el mi-a spus că nu-i mai convine de mine. I-a picat cu tronc nepoata lui Potârcă. M-a făcut de ruşine în tot cartierul. Aceşti doi nenorociţi au distrus 3 familii”, susţine Frăguţa, logodnica răpitorului.

Încercau să fugă!
La 12 ore de la sesizarea dispariţiei, poliţiştii au dat de urma îndrăgostiţilor. Au fost găsiţi într-un motel din Runcu, judeţul Gorj, unde încercau să se ascundă. “Se fac cercetări pentru lipsire de libertate, iar minora va fi supusă unor analize medico-legale. În funcţie de rezultat, se vor extinde cercetările şi pentru act sexual cu un minor”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IJP Gorj, Romina Dochian.
Scandalul va continua în cartierul Meteor, unde familiile totutor vor să apeleze la stabor. Toţi cer să le fie reparată ruşinea şi au de gând să ceară despăgubiri unii de la alţii.


×