x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A FOST SAU NU LA VOLAN? / Se caută martori în cazul Mircea Stănescu!

A FOST SAU NU LA VOLAN? / Se caută martori în cazul Mircea Stănescu!

de Mara Raducanu    |    30 Dec 2008   •   00:00

Accident învăluit în mister în cazul lui Mircea Stănescu, fost deputat de Tulcea şi fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu.



Poliţia cercetează încă dacă la volanul maşinii care l-a ucis sâmbătă pe M. Dumitru Gabriel, în vârstă de 49 de ani din Bucureşti,  pe o trecere de pietoni de la intersecţia străzilor Aviator Alexandru Şerbănescu şi Căpâlna a fost sau nu Mircea Stănescu. "În urma verificărilor noastre nu am stabilit nimic clar, deoarece aşteptăm şi căutăm martori prezenţi la locul accidentului, cu ajutorul cărora să facem lumină în acest caz. Nu ne putem pronunţa dacă fiul jurnalistului a fost sau nu la volanul maşinii, deoarece deocamdată avem o singură declaraţie în acest sens", ne-au declarat surse din poliţie.

SCAPĂ CINE POATE!
Iţele problemei s-au complicat atunci când poliţiştii au  găsit-o la volanul maşinii pe Marinela Aurelia Molnar, de 39 de ani, prietena lui Mircea Stănescu. Aceasta a mărturisit că ea conducea autoturismul în momentul impactului. Cei care au fost de faţă susţin însă că Mercedesul nu era condus de o femeie, ci de un bărbat care ar fi plecat imediat de la locul accidentului. Mircea Stănescu a fost audiat duminică de poliţişti, fiind condus apoi la Institutul de Medicină Legală unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Singura lui declaraţie a fost: "Nu am fost în maşină la momentul producerii accidentului".

×
Subiecte în articol: observator