x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în lumea modei! O cunoscută creatoare româncă de modă a murit la vârsta de 42 de ani

Tragedie în lumea modei! O cunoscută creatoare româncă de modă a murit la vârsta de 42 de ani

de Redacția Jurnalul    |    09 Ian 2024   •   15:15
Tragedie în lumea modei! O cunoscută creatoare româncă de modă a murit la vârsta de 42 de ani

Delia Lazăr, creatoarea de modă renumită la nivel național și internațional, a fost raportată decedată la vârsta de doar 42 de ani, potrivit unui anunț cutremurător făcut de familia sa,. Se pare că evenimentul tragic a fost rezultatul unei complicații survenite în urma unei intervenții chirurgicale pe creier efectuate în anul 2022.

După o perioadă de recuperare de aproximativ un an și jumătate, o scădere a stării fizice și un moment de neatenție au contribuit la agravarea situației, aducând cu sine pierderea ireparabilă a talentatei creatoare de modă. Familia Lazăr a transmis vestea devastatoare printr-un mesaj emoționant:

„In urma unei operații complexe pe creier in anul 2022 mama noastră a început o nouă viață, însă după o perioadă de recuperare de un an și jumătate un moment de neatenție și o stare fizica slăbită, au dus la o tragedie. Pe aceasta cale ținem să vă anunțăm că draga noastră mamă, ne a părăsit pe data de 7.01.2024. TE VOM PASTRA IN INIMILE NOASTRE PENTRU TOTDEAUNA. TE IUBIM MAMA!", se arată în comunicatul familiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate in tot ce va urma...

M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea!

Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc.

Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua.

Vă mulțumesc!”, a scris Delia Lazar într-o postare pe pagina sa de Facebook, în data de 30 decembrie 2023.

Delia Lazăr, o figură marcantă în lumea modei românești, a câștigat numeroase premii atât la nivel național, cât și internațional. În 2018, a fost distinsă cu premiul pentru "Cea mai bună/frumoasă rochie" la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, confirmându-și statutul de creator de modă de excepție.

Ulterior, Lazăr a fost invitată să facă parte din echipa de organizare a evenimentului prestigios, ocupând funcția de director artistic. De asemenea, a devenit cunoscută publicului larg prin aparițiile în emisiuni de succes, precum "Reușita TV" a lui Daniel Lazăr.

În 2022, creatoarea de modă a participat la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion, desfășurat la Cluj-Napoca sub egida European Fashion Council și FashionTV. La Gala "România ești TU", Delia Lazăr a fost onorată alături de alte personalități locale, consolidându-și contribuția la comunitatea sa.

 

×
Subiecte în articol: Delia Lazăr a murit operatie pe creier