x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit Mica de la Abracadabra

A murit Mica de la Abracadabra

14 Mar 2013   •   16:28
A murit Mica de la Abracadabra
Sursa foto: Facebook

Michaela Niculescu, cunoscută ca Mica de la Abracadabra, a murit în această după-amiază, la Spitalul Fundeni din Capitală, după o luptă grea cu ciroza hepatică descoperită în urmă cu un an de zile.

"A murit în urmă cu scurt timp, în urma unei sângerări masive şi a unei rupturi esofagiene", a declarat managerul spitalului Fundeni, Carmen Orban, la RTV. 

Tânăra ştia de un an de zile că este bolnavă, dar a preferat să nu spună nimănui. În ultima perioadă, însă, starea ei s-a agravat, fiind internată la Spitalul Fundeni.

Ea se trezise din comă miercuri. "A deschis ochii, însă starea ei este critică în continuare. Nu mai este intubată, ci are doar masca de oxigen. Nu are voie să adoarmă. În cele 48 de ore de comă a uitat să respire. Am vorbit cu asistentele să meargă des la ea, să verifice dacă totul este în regulă. În acest moment Mica nu poate vorbi, emite doar câteva sunete, dar înţelege tot. Mi-a făcut semn că vrea să scuipe şi i-am dus tăviţa. A scuipat sânge din stomăcelul ei", declara tatăl Micăi, pentru CanCan, joi dimineaţă.


×