x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV în Argeş: MICROBUZ răsturnat din cauza poliului. Mai mulţi pasageri RĂNIŢI, transportaţi la spital

ACCIDENT GRAV în Argeş: MICROBUZ răsturnat din cauza poliului. Mai mulţi pasageri RĂNIŢI, transportaţi la spital

02 Dec 2014   •   09:27
ACCIDENT GRAV în Argeş: MICROBUZ răsturnat din cauza poliului. Mai mulţi pasageri RĂNIŢI, transportaţi la spital

Un microbuz cu călători s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe drumul judeţean care face legătura între localităţile argeşene Cocu şi Cotmeana, din cauza carosabilului alunecos. Patru persoane au fost rănite în accident.

Potrivit primelor concluzii ale anchetei efectuate de poliţişti, şoferul microbuzului, în care se aflau opt pasageri, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, pe şosea fiind depus un strat de zăpadă.

'Din cauza neadaptării vitezei, autovehiculul a derapat, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat într-un şanţ adânc de aproximativ trei metri', a declarat pentru Agerpres agentul Mădălina Sima, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Cele patru persoane accidentate au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. La aceeaşi unitate sanitară au fost duse şi celelalte cinci persoane aflate în autovehicul, pentru investigaţii medicale.

×