x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN 1. O persoană a murit, iar alte două, între care un copil, au fost rănite

Accident grav pe DN 1. O persoană a murit, iar alte două, între care un copil, au fost rănite

11 Iul 2014   •   10:15
Accident grav pe DN 1. O persoană a murit, iar alte două, între care un copil, au fost rănite

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar fiica sa în vârstă de 11 ani şi un alt bărbat au fost răniţi, în noaptea de joi spre vineri, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 1, în localitatea Porumbacu de Jos din judeţul Sibiu.

"În data de 11 iulie a.c., în jurul orei 0157, pe DN 1, în localitatea Porumbacu de Jos s-a produs un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două.

În urma cercetării efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers. Un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Braşov, în timp ce conducea un ansamblu TIR pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu - Braşov, într-o curbă la dreapta, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar din sensul opus de mers de un bărbat de 42 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului ansamblului TIR, rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei, precum şi rănirea uşoare a unei minore în vârstă de 11 ani, pasageră în ansamblul TIR", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

×