x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV pe DN7: Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu o autobasculantă

ACCIDENT GRAV pe DN7: Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu o autobasculantă

20 Ian 2014   •   12:03
ACCIDENT GRAV pe DN7: Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu o autobasculantă

Un accident rutier soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia a avut loc luni DN7 în zona localităţii arădene Bârzava.

Potrivit poliţiştilor, din câte se pare, pe fondul stării de oboseală a conducătorului auto, acesta a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul în care se aflau cele trei persoane a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de o autobasculantă ce circula regulamentar.

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi fiica sa în vârstă de 11 ani, care călătorea pe bancheta din spate, şi-au pierdut viaţa, în vreme ce mama fetiţei, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma accidentului circulaţia autovehiculelor pe DN7 Deva - Arad a fost deviată pe ambele sensuri de mers până la finalizarea cercetărilor la faţa locului. Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, restricţiile au fost ridicate după mai bine de trei ore, traficul rutier desfăşurându-se în prezent normal.

Tot pe DN7, în localitatea Vărădia de Mureş a avut loc un alt grav accident rutier, un autoturism în care se aflau cinci persoane intrând într-un cap de pod. În urma accidentului, trei persoane au fost grav rănite, celelalte două suferind contuzii mai uşoare.

×