x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Bravo, implicat într-un accident în Bihor. A intrat într-un stâlp

Mircea Bravo, implicat într-un accident în Bihor. A intrat într-un stâlp

de Redacția Jurnalul    |    04 Dec 2023   •   12:06
Mircea Bravo, implicat într-un accident în Bihor. A intrat într-un stâlp
Sursa foto: Antena 3 cnn

Vlogger-ul Mircea Bravo a fost implicat într-un accident în comuna Roșia din Județul Bihor. Comediantul a intrat într-un stâlp, iar în autoturism se mai afla soția lui. Ea a avut de suferit în urma acestui accident.

Femeia a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Incidentul a fost anunțat la 112 puțin înainte de ora 9:30, luni dimineață.

Se pare că șoferul, adică Mircea Bravo, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului. Este vorba despre o autoaccidentare ușoară, spun polițiștii.

Mircea Bravo a fost imediat testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ. Același rezultat l-a avut și în urma testării cu aparatul ce detectează substanțele interzise. 

Polițiștii sunt acum la fața locului, în comuna Roșia, unde a avut loc accidentul, pentru a stabili cum a avut loc accidentul. Cel mai probabil cauza a fost carosabilul destul de alunecos, potrivit Antena 3 CNN.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09:23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Traficul rutier nu a fost afectat", informează Poliţia Beiuş.

“Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic”, a scris Mircea Bravo.

Acesta a precizat că maşina este „avariată grav”.

”Atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative. Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat şi a avut grijă de noi”, a mai transmis Mircea Bravo.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Bravo accident roşia Bihor