x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident pe DN7. Ambulanță care transporta un pacient, lovită de o mașină intrată pe contrasens. Pacientul a murit

Accident pe DN7. Ambulanță care transporta un pacient, lovită de o mașină intrată pe contrasens. Pacientul a murit

02 Apr 2014   •   16:20
Accident pe DN7. Ambulanță care transporta un pacient, lovită de o mașină intrată pe contrasens. Pacientul a murit

Un accident de circulaţie s-a produs miercuri după amiază pe DN 7, în zona Dealul Negru, fiind implicată o ambulanţă, pacientul transportat, o femeie de 57 de ani, pierzându-şi viaţa, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

'Miercuri în jurul orei 15, pe Dealul Negru(DN7), în dreptul localităţii Goleşti s-a produs un accident de circulaţie în care a fost implicată o ambulanţă aparţinând SJA Vâlcea. Din primele cercetări se pare că un Opel care circula dinspre Piteşti spre Râmnicu Vâlcea a intrat pe contrasens şi a acroşat maşina Salvării. În urma impactului, conducătorul auto, al Opel-ului şi asistenta de pe ambulanţă au suferit răni uşoare, în schimb pacientul transportat, o femeie de 57 de ani, a decedat. Momentan se fac cercetări cu privire la cauzele decesului, dacă acesta a survenit în urma impactului sau în urma bolii de care suferea', a precizat Teodorescu.

Traficul pe DN7, Râmnicu Vâlcea - Piteşti, a fost blocat temporar în zonă până la finalizarea cercetărilor.

×