x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT – PODUL OTOPENI / Trafic paralizat

ACCIDENT – PODUL OTOPENI / Trafic paralizat

de Mara Raducanu    |    Laura Calciu    |    25 Oct 2008   •   00:00
ACCIDENT – PODUL OTOPENI / Trafic paralizat

Traficul de la ieşirea din Capitală – şi aşa aglome­rat, ca pentru o zi de vineri – a fost ieri paralizat total din cauza unui accident rutier  produs pe podul de la Otopeni. Imediat s-au format cozi infernale, oamenii aşteptând în maşini zeci de minute.  
"Victime" ale traficului de coşmar  au căzut până şi poliţiştii care abia-abia au ajuns să constate accidentul.



"La omul sărac, nici boii nu trag!" Cam aşa ar putea fi descrisă şi situaţia de ieri, când – pe lângă faptul că sfârşitul de săptămână i-a cam scos pe petrecăreţi din case – ne-am "procopsit" şi cu un accident de circulaţie. În incident au fost implicate patru maşini, cinci persoane fiind grav rănite. "Din cauza vitezei excesive, o şoferiţă care venea dinspre Otopeni către Bucureşti a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit bordura care delimitează sensurile de circu­laţie. De acolo, a intrat pe contrasens şi a lovit un Matiz, proiectându-l în parapet. Continuându-şi deplasarea, şoferiţa a lovit o altă maşină, pe care a proiectat-o într-un alt autoturism", ne-a declarat Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic.

OAMENII LEGII, PRINŞI ÎN AGLOMERAŢIE
Nici oamenii legii care au venit să constate accidentul şi să ia primele măsuri  nu au fost iertaţi de trafic. Sirenele de pe maşinile lor pline de "Siguranţă şi încredere" nu au fost de ajuns pentru a răzbate printr-un trafic realmente de coşmar. Până la urmă, la locul cu pricina au ajuns poliţiştii şi pompierii, dar circulaţia a rămas blocată ore întregi. Ca de obicei, din cauza aşteptării îndelungate, nervii şoferilor s-au cam aprins, iar înjurăturile şi claxoanele au fost "specialitatea casei".

BARĂ-N BARĂ PE DN1
Nici pe Centura de Vest a Ploieştiului şi nici pe DN1 circulaţia nu a fost mai bună ieri după-amiază. În ciuda prezenţei poliţiştilor, care nu se ştie ce s-a întâmplat de se aflau în plin exerciţiul funcţiunii, cozile de maşini se întindeau pe mai bine de doi kilometri. Traficul se desfăşura cu dificultate, viteza maximă de deplasare fiind de 30 de kilometri la oră. Aglomeraţia din Prahova s-a în­re­gistrat imediat după ora 16:00, când mulţi bucu­reş­teni au plecat spre staţiunile montane. Nu ştim cât de ajutor vă sunt recomandările poliţiştilor după ce staţi în maşini cu orele, dar noi ne permitem să vă sfătuim să plecaţi vineri din Capitală doar dacă staţi bine cu nervii. Altfel, riscaţi să vă rataţi week-end-ul!

×
Subiecte în articol: observator