x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accidente în lanţ pe şoseaua Bucureşti - Giurgiu: Opt persoane au fost rănite

Accidente în lanţ pe şoseaua Bucureşti - Giurgiu: Opt persoane au fost rănite

08 Apr 2014   •   09:25
Accidente în lanţ pe şoseaua Bucureşti - Giurgiu: Opt persoane au fost rănite

Trei accidente s-au produs în lanţ, în această dimineaţă, pe şoseaua Bucureşti-Giurgiu. Opt persoane au fost rănite, trei dintre acestea fiind în stare gravă.

Şase maşini au fost implicate în total, în aceste accidente. Primul dintre ele, şi cel mai grav, s-a produs într-un sens giratoriu din localitatea Adunaţii Copăceni, unde un autotren a intrat în coliziune cu o dubiţă şi cu un alt autoturism, potrivit România TV. Acest accident s-a soldat cu cinci răniţi. Unul dintre ei, în stare gravă, a fost luat cu un elicopter SMURD şi va fi trimis la un spital din Capitală. A fost nevoie şi de echipaje de descarcerare, întrucât victimele au fost prinse între fiarele contorsionate ale vehiculelor.

Alţi trei răniţi provin din alte două accidente. Nu se ştiu deocamdată cauzele de producere a acestora şi nici starea răniţilor. Cel mai probabil, ceaţa densă şi vizibilitatea redusă ar fi putut provoca aceste accidente.

Circulaţia pe şoseaua Bucureşti-Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, aceasta fiind deviată de către poliţişti în unele porţiuni, unde s-au produs aceste accidente. Şoseaua este blocată în Adunaţii Copăceni, traficul fiind deviat pe alte rute din comunele învecinate.


×