x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENTUL DE PE KISELEFF / Tatiana Duplei este nevinovată!

ACCIDENTUL DE PE KISELEFF / Tatiana Duplei este nevinovată!

de Mara Raducanu    |    20 Noi 2008   •   00:00

Femeia care a accidentat-o pe Tatiana Duplei pe trecerea de pietoni de pe Bd. Kiseleff va fi judecată. Surse neoficiale ne-au declarat că ancheta arată nevino­văţia Tatianei.



Anamaria Ştraus, femeia care a accidentat-o în luna aprilie pe tânăra Tatiana Duplei din Republica Moldova chiar pe trecerea de pietoni de pe Bd. Kiseleff, urmează, conform concluziilor raportului de expertiză, să fie judecată.

Surse neoficiale ne-au declarat că rezultatele obţinute arată clar nevinovăţia Tatianei şi culpabilitatea unei doamne cu relaţii şi "greutate" în lumea bună, Anamaria Ştraus.

"Într-adevăr, s-a finalizat raportul de expertiză în cazul Tatianei Duplei. Dar nu este nimic oficial, deoarece mai sunt de depus câteva obiecţiuni din partea doamnei Anamaria Ştraus. Oricum, concluziile arată clar faptul că Tatiana a fost nevinovată şi a circulat corect." Cazul Tatianei Duplei părea să fie unul fără de sfârşit. Voit sau nu, tragedia tinerei şi a familiei ei nu a impresionat sub nici o formă autorităţile, care au ţinut luni întregi dosarul fără ca cineva să se obosească să facă investigaţiile de rigoare.

Mai mult, în timp ce doamnei Anamaria Ştraus i s-au tolerat toate "depresiile" de după accident, fiind lăsată să-şi vadă nestingherită de afaceri, familia Duplei nu a beneficiat de acelaşi tratament.

×
Subiecte în articol: observator