x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Actorii Teatrului Nottara - din bulină, în bulină

Actorii Teatrului Nottara - din bulină, în bulină

de Monica Cosac    |    08 Ian 2016   •   12:17
Actorii Teatrului Nottara - din bulină, în bulină

După ce au rămas din nou fără sediu, artiştii vor să iasă în stradă. Clădirea ArCuB din strada Batiştei din Bucureşti, în care aceştia urmau să îşi reia activitatea după închiderea sediului din Magheru, a fost încadrată cu gradul I de risc seismic.

Supăraţi că în continuare nu au unde juca, actorii de la Nottara se vor întâlni să ceară oficial sprijinul primarului interimar al Capitalei, iar săptămâna viitoare vor protesta în faţa consilierilor generali.

Cu toate că li s-a promis că îşi vor putea ţine spectacolele la sediul Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti, artiştii au aflat în ultimul moment că acest lucru nu mai este posibil.

Marinela Ţepuş, managerul Nottara, spune că a af lat pe 30 decembrie că nu se poate muta în sediul din strada Batiştei, deşi ar fi avut o întâlnire cu directoarea ArCuB, Mihaela Păun, chiar cu o zi înainte. De asemenea, aceasta susţine că nu au fost doriţi în acest centru aflat în subordinea Primăriei Capitalei şi că va întocmi o scrisoare deschisă prin care va cere demisia Mihaelei Păun. Până când situaţia se va rezolva, „33 de piese de teatru sunt orfane de scenă”, spune managerul Nottara.

ArCuB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti a anunţat, ieri, închiderea sediului din strada Batiştei şi anularea tuturor evenimentelor programate acolo.
 

×
Subiecte în articol: nottara teatrul nottara bulina rosie actori