x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Acum e cool sa fii ZU!

Acum e cool sa fii ZU!

13 Sep 2008   •   00:00

Sa fii Emo nu mai e la moda. Acum e cool sa fii ZU. O noua miscare sociala numita zuism a aparut pe strazile din Romania iar tinerii au inceput sa fie ZU.



Cum a devenit ZU un fenomen urban in Romania
Sa fii Emo nu mai e la moda. Acum e cool sa fii ZU. O noua miscare sociala numita zuism a aparut pe strazile din Romania iar tinerii au inceput sa fie ZU.
 
In capitala au aparut primele grupuri de oameni si primele cereri zu adresate primarului Sorin Oprescu dar si primului ministru.
 
O prima solicitare este schimbarea numelui orasului din Bucuresti in Zucuresti dar si alocarea de fonduri europene pentru instalarea in Zucuresti a unor macarale pentru bungee jumping.
 
Miscarea ZU a inceput pe internet, si Numai astazi peste jumatate de milion de oameni l-au cautat pe fondatorul acestui curent, celebrul maestru ZU.

ZU în parc 
O intamplare inedita a avut loc astazi in Parcul Tineretului din capitala: un Flashmob - este vorba despre un eveniment spontan de scurta durata care are loc in locurile publice si care are semnificatii necunoscute.
 
Trecatorii din Parcul Tineretului au fost luati prin surprindere in aceasta dimineata cand peste 300 de persoane au aparut din senin pe aleea principala a parcului si au format un ZU de mari dimensiuni - de asemena, pentru cateva minute bune au ramas inghetati. Evenimentul a avut loc CHIAR LA ORA la care fasciculul de protoni introdus in acceleratorul LHC primul tur complet al tubului circular in EXPERIMENTUL SECOLULUI. Nu stim daca acesta este primul efect al experimentului inregistrat la noi in tara insa din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa stie cine este ZU si care este legatura lui cu EXPERIMENTUL SECOLULUI.
 
Protest - oamenii il vor pe ZU
Misterul ZU este pe buzele fiecarui roman - deja cateva mii de oameni au trimis cereri si solicitari pentru dezvaluirea identitatii lui ZU. Cateva sute de persoane au fost filmate astazi cerand autoritatilor sa se faca lumina in cazul aparitiilor misterioase care au pus stapanire pe Bucuresti. Tineri si batrani, femei si barbati, in numar foarte mare au scandat minute intregi "ZU". Unii batrani au spus ca sunt dispusi sa renunte la pensie daca se va da cate un ZU sa ajunga pentru toata lumea.


×
Subiecte în articol: mass-media