x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doru Buşcu (CAŢAVENCII): Adamescu la brutărie sau cum se numără corect tirajul României libere

Doru Buşcu (CAŢAVENCII): Adamescu la brutărie sau cum se numără corect tirajul României libere

08 Iul 2013   •   21:43
Doru Buşcu (CAŢAVENCII): Adamescu la brutărie sau cum se numără corect tirajul României libere
Sursa foto: Intact Images

Doru Bușcu a publicat pe site-ul revistei Cațavencii un material în care anunță că a câștigat procesul pe care i-l intentase editorul ziarului România liberă.

Jurnalistul afirmase în mai multe rânduri, inclusiv într-un interviu acordat anul trecut Jurnalului Național, că ziarul România liberă falsifică numărul exemplarelor vândute ca să atragă în paginile sale bugete de publicitate care nu i se cuvin.

”Săptămîna trecută, Tribunalul București mi-a dat dreptate. Din probele puse de mine la dispoziția instanței a rezultat limpede că Dan Grigore Adamescu a falsificat, prin compania sa Medien Holding-Nu-Mai-Știu-Cum, cifrele reale ale României libere și că, prin aerul pe care îl respiră de azi înainte, adie o legitimă briză de pîrnaie”, scrie Doru Bușcu.

”Sub bagheta companiei Medien Holding, ziarul a declarat, ani la rînd, că vinde un număr de exemplare aproape dublu față de cel vîndut în mod real, înșelînd astfel clienții de publicitate și făcînd concurență neloială celorlalte ziare din piaț”. CITEȘTE MATERIALUL INTEGRAL


×
Subiecte în articol: romania libera doru buscu tiraj