x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lidia Fecioru: Acestea sunt lucrurile care ne îmbătrânesc sufletește și nu ne dăm seama

Lidia Fecioru: Acestea sunt lucrurile care ne îmbătrânesc sufletește și nu ne dăm seama

de Redacția Jurnalul    |    07 Iul 2024   •   18:40
Lidia Fecioru: Acestea sunt lucrurile care ne îmbătrânesc sufletește și nu ne dăm seama
Sursa foto: Captura Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse, despre lucrurile care ne îmbătrânesc sufletește și nu ne dăm seama.

„Sunt foarte mul de lucruri care ne îmbătrânesc sufletește, cam după ce ne cresc copiii începem să le trăim, pentru că atâta timp cât avem copiii, avem activitate. Nu există să ai timp să te plictisești, să te plângi, să te gândești exact. Unicul lucru care ne îmbătrânește și când avem copiii este să stăm într-un job care nu ne place. De aceea trebuie să mișcăm lucrurile, să ieșim din confortul nostru și să ne găsim ceva ce ne-ar face plăcere să facem, obligatoriu. Rămânerea la un job de genul ăsta îți strică și sufletul și te îmbătrânește și te face și ursuz. Și-ți răpește timpul.

Rămânerea la un job de genul ăsta îți strică și sufletul și te îmbătrânește și te face și ursuz. Și-ți răpește timpul. Oboseala psihică e mai importantă decât cea fizică. Trebuie să facem lucruri care să ne relaxezi. Dacă nu avem chef să facem nimic fizic în casă, punem un film care sa ne relaxeze mintea. Orice lucru pe care îl faci fără plăcere te epuizează.

Îmbracă-te și du-te să te plimbi, să-ți aerisești mintea. O să găsești pe cineva cu care să schimbi o vorbă. Poți să ai dialog și cu oameni pe care nu-i cunoști sunt.

Următorul punct este izolarea socială. Oamenii care nu ies și nu discută, se izolează social. Dacă n-am cu cine să vorbesc în casă, ies în fața blocului. Sunt oameni care nu au acea această chestie de a ieși, de a se plimba, de a vorbi cu vecinii, cu oameni pe stradă. Atunci să-și caute să facă voluntariat, să-și creeze o activitate socială, unde să aibă o ieșire obligatorie. Important mai ales pentru cei care se simt singuri”, a spus Lidia Fecioru.

 

 

 

×
Subiecte în articol: adevaruri ascunse lidia fecioru