x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adi Despot, de la Viţa de Vie, s-a accidentat la schi. Solistul a fost operat

Adi Despot, de la Viţa de Vie, s-a accidentat la schi. Solistul a fost operat

10 Ian 2014   •   15:21
Adi Despot, de la Viţa de Vie, s-a accidentat la schi. Solistul a fost operat

Pe 3 ianuarie, Adrian Despot, solistul trupei, a suferit o fractură la mâna dreaptă, în timp ce se afla la schi în Bulgaria. "Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să mă întâlnesc pe pârtie cu o piatră", a spus Despot, potrivit digi24.ro. Ajuns la spital, medicii bulgari i-au pus diagnosticul "fractura intraarticulară", apoi l-au trimis în România pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Operaţia a avut loc pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din București, iar medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an. "Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parțială a mobilității mâinii drepte. Asta e coșmarul oricărui chitarist", a adăugat Adi Despot.

Potrivit comunicatului de presă, primele 12 concerte ale formației Vița de Vie din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate pentru toamna anului în curs. Turneul va începe pe 21 februarie la Pitești și se va termina pe 15 noiembrie la Slatina.

×