x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Sobaru, arestat 30 de zile la domiciliu

Adrian Sobaru, arestat 30 de zile la domiciliu

25 Sep 2014   •   13:25
Adrian Sobaru, arestat 30 de zile la domiciliu
Sursa foto: expresspress.ro
UPDATE 15:10 - Adrian Sobaru a fost arestat pentru 30 de zile, la domiciliu. El va putea părăsi locuinţa doar atunci când poliţiştii sau magistraţii îi vor cere acest lucru, pentru îndeplinirea formalităţilor judiciare. Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Adrian Sobaru, după ce, ieri, a intrat cu maşina în bariera de la Palatul Victoria. El a fost pus sub învinuire pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de procurori.
....................................

Adrian Sobaru, bărbatul care a intrat ieri cu maşina în bariera de acces de la sediul Guvernului, a fost scos în urmă cu puţin timp din arest, pentru a fi escortat în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cererea procurorilor va fi analizată de către un magistrat de la Judecătoria Sectorului 1, însă şedinţa de judecată nu va fi publică.

Sobaru a fost dus, în această dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 pentru a fi audiat de procurori.

Conform Poliţiei Capitalei, miercuri, Adrian Sobaru a lovit cu intenţie una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului. Acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul iar ulterior a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În 2010, Adrian Sobaru, angajat al TVR, s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest.

×
Subiecte în articol: adrian sobaru