x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Sobaru, reţinut de poliţie după ce a forţat pătrunderea cu maşina în parcarea Guvernului

Adrian Sobaru, reţinut de poliţie după ce a forţat pătrunderea cu maşina în parcarea Guvernului

24 Sep 2014   •   15:04
Adrian Sobaru, reţinut de poliţie după ce a forţat pătrunderea cu maşina în parcarea Guvernului

Adrian Sobaru, angajatul TVR, care în 2010 s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat cu maşina în bariera Guvernului.

Adrian Sobaru se afla la volanul unui autoturism Dacia Break, când a forţat bariera de intrare în curtea Guvernului, prin zona de acces a demnitarilor. A rupt bariera şi a parcurs cu maşina câţiva zeci de metri, până în faţa Palatului Victoria.

El a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi şi SPP-işti, după care a fost condus la Secţia 1 Poliţie din Bucureşti.

Adrian Sobaru, angajat ca electrician la ştirile TVR, s-a aruncat în 23 decembrie 2010 de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului în timp ce era dezbătută moţiunea de cenzură. În timpul saltului a strigat "Pentru tine Boc!".

Contactat de Antena 3, pe telefonul lui Adrian Sobaru a răspuns soţia acestuia, care a precizat că nu ştia nimic şi a început să plângă.

Conform Antena 3, martorii de la faţa locului au declarat că Adrian Sobaru avea hainele impregnate cu benzină. Tot Antena3 menţionează că Adrian Sobaru a beneficiat din partea Guvernului României de un apartament cu 4 camere din fondul imobiliar al RAPPS.

×