x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aeroportul Henri Coandă are noi benzi de bagaje pentru sosiri

Aeroportul Henri Coandă are noi benzi de bagaje pentru sosiri

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2023   •   14:00
Aeroportul Henri Coandă are noi benzi de bagaje pentru sosiri

Compania Națională Aeroporturi București a terminat lucrările de modernizare ale echipamentelor de procesare a bagajelor de cală pe fluxul de sosiri al Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

După o investiție de 3.2 milioane euro, s-a obținut o capacitate suplimentară de 20% și o reducere substanțială a timpului de așteptare la sosirea bagajelor.

Au fost înlocuite, în prima fază, patru dintre cele șase benzi de bagaje și echipamentele aferente de pe fluxul de sosiri.

Trei dintre aceste benzi erau în funcțiune de la deschiderea aerogării Sosiri (2003).

Lucrările de înlocuire s-au derulat etapizat și au început în urmă cu 6 luni. Primele benzi de bagaje înlocuite au fost benzile 3 (primul etaj) și 4 (parter), ulterior urmând fiind schimbate, pe rând, și celelalte două (1 și 2, ambele la etaj).

„Lucrările au fost programate în extra-sezon, astfel încât reducerea temporară a capacității de procesare să aibă impact minim asupra timpului de așteptare la recuperarea bagajelor. De asemenea, CNAB, împreună cu agenții de handling, a stabilit, înainte de începerea lucrărilor, măsurile necesare pentru ca eventualul disconfort resimțit de pasageri să fie minimizat pe parcursul lucărilor.
Odată cu finalizarea investiției, pasagerii Aerportului Internațional Henri Coandă București beneficiază de un sistem modern, silențios și cu o capacitate sporită, implicit de scurtarea substanțială a timpului de așteptare”, informează CNAB.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aeroport henri coanda benzi bagaje