x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Afară era un frig de crăpau pietrele, dar ea mergea cu maşina decapotată! E o celebră creatoare de modă şi conducea beată

Afară era un frig de crăpau pietrele, dar ea mergea cu maşina decapotată! E o celebră creatoare de modă şi conducea beată

08 Mar 2016   •   16:22
Afară era un frig de crăpau pietrele, dar ea mergea cu maşina decapotată! E o celebră creatoare de modă şi conducea beată
Sursa foto: FOTO: ziarulevenimentul.ro

Poliţiştii rutieri care se aflau într-o acţiune privind depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care se urcă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, duminica trecută, în jurul orei 01.00, pe bulevardul Dimitrie Mangeron din Iaşi, au observat o maşină decapotată... pe un frig de crăpau pietrele.

Când au tras pe dreapta autoturismul decapotabil marca BMW, au observat că la volan se afla o femeie, care era însoţită - în dreapta sa - şi de o prietenă, scrie ziarulevenimentul.ro.

Conducătoarea auto, Florentina Mişoagă (28 de ani), este o celebră creatoare de modă din Iaşi şi iubita unui cunoscut patron de club din oraş, Viorel Lucian Zlate (32 de ani).

De altfel, femeia a făcut un adevărat circ cu poliţiştii rutieri, după ce a fost trasă pe dreapta, refuzând să sufle în aparatul alcooltest până nu vine la faţa locului şi prietenul său.

În cele din urmă, după minute bune de negocieri în mijlocul străzii, şi-a făcut apariţia partenerul ei, care, după ce a ţipat la tânără, i-a spus să meargă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.

După alte replici atât cu prietenul, cât şi cu poliţiştii, tânăra a suflat în etilotest abia după ce au ajuns la Spitalul de „Neurochirurgie”. Rezultatul a fost de 0,31 la mie alcool pur în aerul expirat şi nu a mai fost nevoie de recoltarea probelor biologice. Aceasta a rămas 90 de zile fără permis şi s-a ales şi cu o amendă.

„Noi am fost şi am servit două pahare cu vin. Nu ştiu ce alcoolemie îi iese, asta în condiţiile în care am mâncat în jurul orei 20.00. Florentina nu era speriată să sufle în aparat, ci mai mult de prietenul ei. Mergeam în Clubul Skin (cel patronat de iubitul Florentinei - n.r.)”, a mărturisit prietena Florentinei.

















×
Subiecte în articol: florentina misoaga iasi creatoare de moda