x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Află poveştile oamenilor răpiţi de extratereştri

Află poveştile oamenilor răpiţi de extratereştri

28 Oct 2013   •   11:31
Află poveştile oamenilor răpiţi de extratereştri

Este un subiect controversat, dar există oameni care cred că extratereştrii ne-au vizitat planeta și care sunt convinşi că au fost răpiţi și luaţi de aceştia pe planete extraterestre. În timp ce mărturiile lor pot varia, singurele lucruri pe care le au într-adevăr în comun sunt convingerea nestrămutată în ce au văzut, ce au experimentat, și impactul pe care l-a avut acest lucru asupra vieții lor, scrie RomâniaTV.NET.

Citeşte şi Ce ne ascund guvernele: Zone SECRETE de pe Pământ, vizitate frecvent de extratereştri FOTO

Antonio Villas Boas

Răpirea extraterestră a acestui fermier brazilian în 1957 este considerată a fi una dintre primele raportate vreodată la nivel mondial. Villas Boas susține că a fost luat cu forța la bordul unui OZN în formă de ou, după ce a fost abordat de o persoană de sex feminin goală, descrisă ca un umanoid, cu părul alb, lung și ochi albaştri de pisică. Villas Boas a murit în 1992 şi niciodată nu şi-a retras mărturia.

Citeşte şi Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER de un BĂRBAT Betty și Barney Hill

Această poveste a dat startul nebuniei cu răpirile extraterestre. Sub hipnoza regresivă, o tehnică obișnuită pentru descoperirea adevărului asupra răpirilor, oamenii de ştiinţă au cercetat o perioadă de timp "lipsă" din memoriile celor doi, care a urmat după ce soţii Hills au reperat un OZN în septembrie 1961. După ce au fost răpiţi și duşi pe o navă sub forma de disc, Betty Hill spune că au primit o "harta stelară", cu trasee comerciale marcate, care includea propriul nostru soare. Unii experţi în OZN-uri cred că acest lucru arată că planeta de origine a extratereştrilor se află în sistemul Zeta Reticuli.

Descoperă mai multe poveşti ale oamenilor răpiţi de extratereştrii pe RomâniaTV.NET.

×
Subiecte în articol: extraterestrii rapiti povesti