x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al A1, dar și pe Centura Bucureștiului

Aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al A1, dar și pe Centura Bucureștiului

07 Apr 2022   •   08:20
Aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al A1, dar și pe Centura Bucureștiului

Joi dimineața se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al A1, dar și pe Centura Bucureștiului.

Potrivit Centrul Infotrafic, este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov. Totodată, trafic intens este și pe Centura Capitalei, în localitățile Domnești, Bragadiru și Bderceni.

În ceea ce privește lucrările de reparații a carosabilului pe autostrada A2 București-Constanța, din 5 aprilie s-au introdus restricții de trafic pentru a se permite reparația rosturilor dilatație și înlocuirea elementelor metalice pe sensul către litoral, între km. 19+972 de metri și km. 21+272 de metri (loc. Cernica, jud. Ilfov), fiind restricționată banda nr. 2, pe sensul către Capitală, între km. 23+72 de metri și km. 21+272 de metri (loc. Brănești, jud. Ilfov), fiind restricționată banda nr. 2.

Se estimează ca în perioada 21 – 26 aprilie restricțiile să fie ridicate.

De asemnea, până la data de 21 aprilie 2022, se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 – 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către Capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aglomerație