x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ai card de credit? Iată ce lucruri nu trebuie să cumperi cu el

Ai card de credit? Iată ce lucruri nu trebuie să cumperi cu el

20 Iun 2014   •   09:29
Ai card de credit? Iată ce lucruri nu trebuie să cumperi cu el

Sa ai un card de credit poate parea o adevarata mana cereasca. Te scoate din necaz cand esti in lipsa de lichiditati. Insa, te poate adanci si mai mult in datorii. Mai ales daca te obisnuiesti sa folosesti un card de credit de fiecare data cand mergi la shopping. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa nu le cumperi niciodata cu un card de credit.

Nu cumparati cu card de credit obiecte la reducere Chiar daca prima reactie cand vezi o reducere de 15% este sa cumperi cat mai mult, ar fi bine sa te gandesti inainte de a folosi un card de credit. Mai ales daca dobanda pe care trebuie s-o platesti pentru banii imprumutati depaseste cu mult reducerea de la magazin. Daca vrei sa profiti de pe urma reducerilor atunci trebuie sa folosesti fie cash, fie cardul de debit.

Bunurile de consum fac gaura in cardul de credit Ca regula generala, nu este bine sa folosesti cardul de credit pentru a-ti cumpara bunuri de larg consum. Se poate intampla, spre exemplu, sa ramai fara bani si fara scutece, situatie in care poti face o exceptie de la regula si sa intri in linia de credit pentru a achizitiona respectivele produse. 

×