x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Bădărău va fi operat la Bologna

Andrei Bădărău va fi operat la Bologna

de Cristinel C. Popa    |    22 Mar 2011   •   11:54
Andrei Bădărău va fi operat la Bologna

Mediatizarea de către Jurnalul Naţional a cazului Andrei Bădărău, copilul din Mânzăteşti (Iaşi), a avut rezultate pozitive. Formularul de care avea nevoie pentru a pleca la tratamenbt în străinătate a fost semnat de către autorităţi! Băiatul de 11 ani a ajuns infirm din cauza unor complicaţii survenite în urma unui tratament greşit la care fusese supus la Spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, după o banală fractură de femur.

Andrei a fost programat pentru operaţie reparatorie în Italia, pe 21 mai a.c.. Însoţit de tatăl său, el se află deja, în aceste zile, la o clinică din Bologna, unde efectuează investigaţiile medicale premergătoare intervenţiei. Ieri, mama lui Andrei ne-a anunţat, cu ochii în lacrimi, că s-a obţinut în ultima clipă semnarea formularului E112, "în urma unor intervenţii de la Bucureşti”.

De asemenea, mai mulţi români cu suflet din ţară au contatat familia, din dorinţa de a-l ajuta pe copil. "Cineva din Târgu Mureş ne-a sunat şi ne-a spus că a citit în ziar de copil şi că doreşte să ne ajute. Suntem siguri că se va face sănătos. L-a preluat unul dintre cei mai buni medici de acolo, din Bologna, Luigi Giovanni di Gennaro. Clinica din Italia este cea mai bună din lume pentru tratarea afecţiunilor osoase", spune mama lui Andrei.

"Jurnalul Naţional” îi doreşte băieţelului multă sănătate şi le mulţumeşte tuturor Oamenilor care n-au rămas insensibili la drama lui!

×