x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Angel Tîlvăr: România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii

Angel Tîlvăr: România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2023   •   18:15
Angel Tîlvăr: România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii
Sursa foto: Hepta

România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii, asfirmă ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, după întâlnirile avute, la Washington, cu președinții comisiilor Forțelor Armate din Senat și Camera Reprezentanților, senatorul Jack Reed și congresmanul Mike Rogers.

„România rămâne un aliat de încredere al Statelor Unite ale Americii. În cadrul întâlnirilor pe care le-am avut, la Washington, cu președinții comisiilor Forțelor Armate din Senat și Camera Reprezentanților, senatorul Jack Reed, respectiv congresmanul Mike Rogers, am mulțumit pentru angajamentul consistent al forțelor SUA dislocate în țara noastră, în scopul consolidării securității spațiului euro-atlantic pe flancul estic, o dovadă clară a Parteneriatului strategic solid româno-american”, transmite Angel Tîlvăr.

El afirmă că România apreciează eforturile administrației SUA pentru elaborarea unei Strategii de securitate pentru Marea Neagră.

„De aceea este importantă validarea, de către Congres, în perioada următoare, a propunerii legislative în acest sens”, încheie Tîlvăr.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: angel tilvar Mike Rogers