x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O pizzerie din Sectorul 4 al Capitalei, închisă temporar și amendată de ANPC

O pizzerie din Sectorul 4 al Capitalei, închisă temporar și amendată de ANPC

de Redacția Jurnalul    |    03 Sep 2024   •   18:15
O pizzerie din Sectorul 4 al Capitalei, închisă temporar și amendată de ANPC
Sursa foto: zano.com.ro

O pizzerie din Sectorul 4 al Capitalei a fost închisă temporar și amendată de ANPC, după ce s-au constatat mai multe nereguli, inclusiv lipsa igienei.

Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Sector 4 din București a controlat, luni, o pizzerie din Sectorul 4 al Capitalei.

În urma controlului, pizzeria administrată de „Zest Food SRL” a fost temporar închisă până la remedierea problemelor, fiind, de asemenea, date amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Printre neregulile observate se numără lipsa igienei în spațiul de producție situat la subsolul clădirii, inclusiv tavane cu infiltrații și acumulări de praf, filtre de aer condiționat murdare și mirosuri neplăcute provenite dintr-un bazin de colectare a apelor menajere.

De asemenea, au fost observate probleme legate de depozitarea necorespunzătoare a ambalajelor și substanțelor de curățenie, lipsa echipamentelor de protecție pentru angajați, utilizarea anumitor preparate fără etichetare corespunzătoare și nerespectarea regimului de temperatură pentru depozitarea alimentelor.

Sebastian Hotca, președintele interimar al ANPC, a declarat că „scuzele operatorilor economici în astfel de situații nu mai au nicio valoare”.

Controlul s-a desfășurat în colaborare cu Poliția Locală a Sectorului 4, informează Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Sector 4.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ANPC pizzerie amenzi