x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1, grafică nouă sub supravegherea unei echipe londoneze

Antena 1, grafică nouă sub supravegherea unei echipe londoneze

07 Sep 2014   •   14:19
Antena 1, grafică nouă sub supravegherea unei echipe londoneze

În această toamnă, Antena 1 va aduce mixul perfect de muzică, dans, cooking, comedie şi talent, nu mai puţin de 6 show-uri fiind pregătitte să intre în casele telespectatorilor. Românii vor avea parte de o toamnă spectaculoasă. Pentru că toamna asta vrei mai mult la Antena 1!

Antena 1 oferă telespectatorilor săi nu doar o ofertă de show-uri incendiare şi programe de top, ci şi o grafică nouă. Sub coordonarea echipei londoneze “Red Bee”, una dintre cele mai mari şi premiate agenţii de branding din lume, o echipă de peste 50 de oameni a filmat timp de patru zile pentru noile ID-uri de post. Echipa londoneză a lucrat alaturi de echipa de productie Antena Group pentru punerea în scenă a scenariilor noii identităţi a postului coordonand un efort de producţie nemaiîntâlnit până acum în România pentru o producţie de gen. Cea care a realizat scenografia spoturilor este Ruth Crawford (production designer). Ruth Crawford este un nume cu greutate în industria de gen, din palmaresul său făcând parte momente special create pentru Robbie Williams, Beyonce, Coldplay, Jessie J.

Pe lângă cele 200 de personaje adunate zilnic pe platouri, filmarile care au loc în Bucureşti, dar şi la Edenland, un parc de distracţii situat în împrejurimile capitalei, surprind de la efectele speciale folosite, până la detaliile acrobatice uluimitoare. Pentru aceste filmări s-a folosit un set special de lentile aduse de DOP Clive Norman, acelaşi fel cu cele folosite si la filmarile pentru Alien 2. 

×
Subiecte în articol: antena 1