x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 la înălţime

Antena 1 la înălţime

09 Iul 2009   •   00:00

Între 10 şi 12 iulie, Antena 1 îi aşteaptă pe iubitorii de adrenalină la cea mai tare competiţie aviatică organizată vreodată în România: "World Elite Aerobatic Formula - Mamaia 2009", un eveniment marca Antena 1.



Competiţia contează pentru calificarea la Campionatul Mondial de Acrobaţie Aviatică şi face parte din calendarul internaţional al evenimentelor aviatice. La concursul desfăşurat deasupra plajei din nordul staţiunii Mamaia sunt aşteptaţi cei mai buni piloţi de acrobaţie din lume, iar juriul este format din patru dintre cei mai buni arbitri de aviaţie avizaţi de Federaţia Aeronautică Internaţională.

VEDETE PE NISIP
Iubitorii de senzaţii tari vor putea urmări demonstraţii de paraşutism, acrobaţii aeriene, zbor cu parpanta şi parade impresionante a numeroase modele de aeronave, la faţa locului, în direct la GSP TV, dar şi la ştirile sportive ale Antenei 1 de weekend, prin intermediul Crinei Abrudan. Pe plaja din Mamaia vor fi prezente şi vedetele Antenei 1 (Lucian Mândruţă, Crina Abrudan, Răzvan Simion, Dani Oţil şi Dan Capatos), pentru a urmări alături de mulţimea prezentă acrobaţiile aeriene făcute de cei mai mari campioni ai lumii. Un documentar realizat de la acest eveniment va fi difuzat de Antena 1 la sfârşitul lui iulie.

×
Subiecte în articol: mass-media